lisi2

Tala Fou

O Fa'amanuiaga ole Fog Fa'a

O mole o le puao e mafai ona faʻafefe lelei le vevela o le ea, faʻaitiitia le vevela o le lotoifale, ma faʻaopopoina se paʻi o le malulu i tagata tafafao maimoa e fiafia i vaaiga i le taumafanafana.Mo tagata tafafao maimoa, o le puao laufanua o se fiafiaga vaʻaia ma o se faʻataʻitaʻiga sili lea e masani ona aumaia ai faʻamanuiaga sili atu i le nofoaga matagofie.
O lenei oloa o le a lagona ai e tagata o loʻo i totonu o le vaomatua ona o le manava fou o loʻo siomia ai i latou.O lenei si'osi'omaga o le a fa'ataga ai oe e le popole ma le fiafia.O le mafuaaga lena matou te ta'ua ai lenei mea: vaomatua puao fago ma vaipuna.

2

O le puao fa'akomepiuta e te maua ai se lagona o le i ai i ao.E pei lava o se fairyland i luga o le fogaeleele.O le asu o lo'o gaosia e lenei oloa o se fa'ata'ita'iga mata'ina, fa'ataga le fa'ata'ita'iina o fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i leisa e fatu ai ni vaaiga mata'ina.
O fea e talafeagai mo le faia o puao fa'afu?O le itu o se alalaupapa po o se vaituloto.O sea nofoaga e mafai ona faʻamalieina le aʻafiaga o le oloa.I talatuu ma talatuu a Saina, e nonofo atua i nofoaga faapena.

3

Neijiang Longxin Fountain Factory o se kamupani vaipuna e taulaʻi i mamanu fou ma auiliiliga lelei.O le Longxin Fountain o se atina'e va'ava'ai e tu'uina atu i le mamanu o vaipuna musika ma le fausiaina o vaipuna.Ua atiae e le kamupani vaipuna vai musika maualuga, ata tifaga vai, punavai afi, faʻaaliga laser ma isi faʻasologa o oloa.Longxin Fountain ua avea ma sui o le China Fountain Landscape Association, ma ua manumalo autasi i viiga mai totonu ma fafo o le alamanuia.O le kamupani e faʻavae i Sichuan ma tautua i le lalolagi.

Afai ei ai ni au fesili e uiga ivaipuna musika, mamanu vaipuna musika, fausiaina o vaipuna, fa'apipi'i vaipuna, galuega vaipuna, ata tifaga vai, ma isi, faamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi Longxin Fountain.

E-mail: sales@longxinfountain.com

Whatsapp: 17378775697


Taimi meli: Iul-23-2022