lisi2

Tala Fou

O nei ituaiga musika matagofie vaipuna ituaiga vai e te malamalama ai?

I le taimi nei, o le atinaʻeina o tafaoga faʻale-aganuʻu i le po o loʻo faʻaleleia atili ma sili atu, o le tafe o le faʻaogaina o le vaipuna malamalama, i le tafaoga faʻaleaganuʻu i le po e maua ai le tele o le gauai.O tagata tafafao maimoa e fiafia e malaga i le po mo tafaoga ma faafiafiaga, tafaoga i le salafa o le lalolagi ina ia mafai ai e tagata tafafao maimoa ona maua se poto masani sili atu, o le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma vaipuna musika manaia, ata tifaga vai, faʻaaliga laser ma isi galuega faʻavae, e fausia ai se tafaoga faʻaleaganuʻu. kata pisinisi taamilo i le po, e faʻalauiloa ai le atinaʻeina o le tamaoaiga o le po e maua ai se faʻaleleia lelei.

O le asō ua tatou o mai faatasi e talanoa e uiga i nisi e fa'atatau i le fa'atofuina o le po fa'atino ta'amilosaga ituaiga vaipuna.

wps_doc_0

1D Swing Digital Fountain Nozzle

1D Swing Digital Fountain Nozzle o se ituaiga vai taua i le vaipuna musika, e mafai ona tamoʻe, faʻafefe, lulu ma isi aʻafiaga.Koluma vai puna ma musika matagofie i luga ma lalo, faʻaalia se faʻamatalaga miti ma le matagofie o le aafiaga.

wps_doc_1

2D Swing Digital Fountain Nozzle

2D Swing Digital Fountain Nozzle o le nozzle e mafai ona i totonu o le va'alele tu'usa'o se lua mo le 360 ​​° suiga, i le matafaioi o le faiga pulea, e mafai ona faia se faatulagaga lapotopoto o le koluma vaipuna e pei o fugalaau tatala ma tapunia, o se faatinoga taua i le ituaiga vai vaipuna musika.

wps_doc_2

Fa'aaliga Laser

Fa'aaliga leisa o se ituaiga o fa'amalamalamaga fa'alelei ma malulu ma ata lafoia, lea e sili ona ta'uta'ua i le va'aiga mata'ina.O le malamalama ma le ata lafoia e tafe i le taimi o le faʻatinoga, felanulanuaʻi, e tuʻuina atu ai i le tagata matamata se aafiaga malosi vaaia, e fiafia i ai tagata tafafao maimoa.O se vaega taua o le faauigaga vaipuna musika.

E tele tausaga o matou poto masani i le mamanu ma le faʻapipiʻiina o vaipuna, ma e naunau e feiloaʻi ma nisi uo e fiafia i vaipuna ma fiafia i vaipuna, faʻafeiloaʻi e fesoʻotaʻi ma i matou.

E-mail: sales@longxinfountain.com

Whatsapp: 17378775697


Taimi meli: Tes-12-2022