lisi2

Tala Fou

O lenei vaipuna lauiloa tele, e te iloa?

O le mataupu faavae o le punavai malamalama tioata e matua faigofie lava, o loʻo i ai se togafitiga faʻapitoa e faʻapipiʻiina, pe a uma le faʻasaʻoina o le faʻamalo, mai lona faʻapipiʻi faʻapitoa e pei o se koluma vai faʻapipiʻi ipu tioata, o le koluma vai manino ma susulu. ma lapotopoto, i le malamalama ma le susulu o le la!Laminar tafe puna puna e mafai ona i ai se moli i totonu, o le tele o vaipuna tioata masani o loʻo i ai se moli i le amataga o le koluma vai, ma se moli i le pito pe a e puʻeina i le lima.

O le vaipuna o le Laminar e oso i fafo i luga o le arc na faʻapipiʻiina e le mamanu, ona pa'ū lemu lea i lona atoaga, lea e mafai ona i ai sitaili mamanu eseese i vaaiga eseese, e faʻatatau i le siosiomaga.

w1

Laminar tafe vaipuna e faavae i luga o le vaipuna malamalama malamalama, i totonu o le vaipuna tafe nozzle faaopoopo se masini tipi koluma vai faapitoa.E ese fo'i foliga o le pupuni ma le vaipuna tioata.O lenei masini e mafai ona mamana ma o le a le afaina ai le tipi ese o le vaipuna malamalama tioata, e ala i le inisinia faapolofesa ua faapolokalameina e seti le koluma vai ina ua uma ona fausia e le vaalele le sitaili vaipuna malamalama malamalama ma mulimuli i le pao ma le tulafono e tipi ai, o le fausiaina o o le koluma vai puna i le foliga "oso".

Laminar tafe vaipuna spraying vai, e pei o vaipuna i le tasi ma le isi playful, olaola, olaola, manaia, e mafai foi e tagata ona auai i ai, malie, ua avea nei foi ma se ituaiga taua o vaipuna malie.

w2

O le vaipuna o le Laminar o se ituaiga vaipuna taua i totonu o le vaipuna mago, o le toʻatele o tagata e tosina atu i lona malie ma le fetuutuunai, o le vaipuna malamalama tioata ma le faʻafefe o le malamalama tioata e masani ona faʻaaogaina i le taimi e tasi, o loʻo i ai foi vaipuna malamalama tioata eseese e fai ma teuteuga. , o se filifiliga lelei foi

Afai e te manaʻo e fai le vaipuna, pe o loʻo e faia se vaipuna laʻititi pe tele, e mafai ona e auai i le foliga o le vaipuna malamalama tioata, e le taugata, ma manaia, mata-puʻe, i totonu o le vai mago e faʻamalosia ai foi lona fegalegaleaiga, matou Loncin vaipuna e faʻatino le tele o vaipuna e faʻatasi ai ma le vaipuna malamalama malamalama ma le vaipuna osooso, afai e te fiafia i ai, e mafai ona e suʻesuʻeina le mataupu o le poloketi, e faʻafeiloaʻi foi oe e faʻatalanoa i matou ~

E-mail:  sales@longxinfountain.com

Whatsapp: 17378775697


Taimi meli: Tes-19-2022